Het begin van mijn Belgische avontuur

0
249

Hoi allemaal,

Hier zit ik dan. Voor het eerst helemaal alleen in Leuven, voor het eerst op mezelf wonen. Morgen gaat het allemaal beginnen, dan gaat het schooljaar hier van start in België.

Morgen heb ik een intro dag op school. Ik krijg uitleg over van alles, ontmoet mijn klas en leraren en er is een lunch georganiseerd.

Ik zit op dit moment aan mijn bureau dit berichtje te schrijven en ga zo mijn planning maken; want wat ga ik allemaal koken? Wanneer ga ik schoonmaken? En welke boeken moet ik nog in de drukkerij halen en welke moet ik nog op school kopen (want ondanks dat ik vorige week alle boeken al heb gekocht op school, moet ik nu nog allemaal ‘cursussen’ kopen, een soort van opdrachtboeken volgens mij)? Allemaal nog even onwennig, maar ik heb er ondanks alles wel zin in. Alles is helemaal nieuw en spannend, maar voor alles een eerste keer natuurlijk, zo ook voor op kamers gaan en een nieuwe studie.

Hier laat ik het voor nu even bij. Jullie horen vanzelf wel hoe het deze week is gegaan.

Groetjes van mij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter!
Plaats hier uw naam