Mijn avontuur in België

0
326

Hoi allemaal,

Leuk dat je op mijn blog bent gaan kijken en mijn eerste blogpost leest!

Zoals jullie weten, heb ik besloten om naar België te gaan om daar mondzorg te gaan studeren. Dit houdt niet alleen in dat ik aan een nieuwe studie ga beginnen, maar ook dat ik uit huis ga en in mijn eentje in het buitenland ga wonen, best wel spannend dus!

Omdat ik graag zo veel mogelijk met jullie wil delen, maar het niet mogelijk is om al mijn verhalen naar jullie allemaal te appen, heb ik bedacht dat het net zo leuk is om een blog te beginnen. Zo kan ik al mijn verhalen hier droppen, en als jullie een keer zin hebben om iets over mijn Belgische avontuur te lezen, kan dat altijd.

Omdat dit natuurlijk de ideale plek is om alles te delen met het thuisfront, zal ik niet alleen maar dingen over België delen, maar nog wel meer. Maar we zien vanzelf wel wat dat precies zal zijn allemaal.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn avontuur te volgen!

Groetjes van mij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter!
Plaats hier uw naam