Studeren in België – week #3

0
258

Hoi allemaal, vandaag vertel ik jullie over mijn 3e schoolweek in België. Het is een relatief korte week, maar wel erg druk.

Maandag
Ik heb vandaag geen les en dus kan ik een dagje langer thuis blijven! Super chill! Ik slaap uit en ga boodschappen doen voor in Leuven. Rond half 6 stap ik in de trein en kwart voor 10 kom ik aan in mijn kot.

Dinsdag
Ik begin om 8 uur en heb 2 lessen. Hierna zouden we een oefenles hebben van de praktijk, maar door miscommunicatie tussen de leraren gaat deze niet door… Omdat het superhard regent en ik met de fiets ben besluit ik op school te blijven om daar op mijn computer te werken. ‘s middags heb ik weer een paar uur les.

Ik had netjes m’n maaltijdsalade meegenomen omdat ik een half uur pauze had voor de Franse les, maar op het laatste moment kregen we te horen dat de les niet door ging.

Dus at ik op kot maar m’n salade op, keek een beetje tv en deed wat aan school.

Woensdag
Opnieuw een dag vol lessen en regen.

Donderdag
Ik had best wel veel zin in deze dag want ik ging alleen ‘s ochtends naar een practicum en daarna ging ik direct door naar het station. Ik zat de hele middag in de trein richting huis!

Ik at samen met de hele familie, wat ik best wel een beetje mis!

Daarna ging ik naar m’n oude school waar de propedeuse uitreiking was van verpleegkunde! Door m’n oude ‘mentor’ werd een verhaaltje verteld over mij en ik mocht m’n papiertje tekenen:)

Helaas moest ik dezelfde avond gelijk weer terug naar leuven omdat ik op vrijdag om 8 uur een verplichte les had…. Omdat het simpel onmogelijk is om zo laat/vroeg naar leuven te komen met de trein, ging ik met de auto… Het was zo’n 3 uur rijden en iets na 12 kwamen we aan.

Vrijdag
Heel vroeg les… Verplicht. Toen ik terug was in m’n kot heb ik wat opgeruimd en boodschappen gedaan. Ik ging terug naar school voor nog 2,5 uur les. Daarna reden we gelijk door naar huis, dat was lekker in de spits waardoor we er zo’n 3,5 uur over hebben gedaan, bijna net zo lang als met de trein:)

Nu lekker weekend!

Groetjes, van mij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter!
Plaats hier uw naam