Studeren in België – week #5

0
414

Hoi allemaal,

week 5 alweer hier in België. Nog één weekje te gaan, en dan heb ik vakantie!

Op zondag avond vertrek ik richting België, maar door werkzaamheden moet ik in plaats van 2 keer, wel 4 keer overstappen… Wat een gedoe… De hele reis duurt zo’n 5 uur.

Maandag

Op maandag ga ik na een ochtend school naar de andere kant van de stad om de action en lidl eens te bekijken. Het is een stukje fietsen, maar dan heb je wel een hele grote action! Ik was op zoek naar mapjes, maar kon ze tot mijn grote verbazing niet vinden bij de action. (uiteindelijk kon ik ze in nederland ook niet bij de action vinden, en heb ik ze bij de hema gekocht) Het enige nadeel van zo ver fietsen is dat je ook weer terug moet fietsen, en dat met een grote boodschappen tas.

Dinsdag
Deze ochtend heb ik geen les en kan ik dus een beetje uitslapen. Ik heb s middags en s avonds les en neem een salade mee zodat ik wat te eten heb voor de fransles. In de haast naar school ben ik een vork vergeten, en dus moet ik de salade laten staan tot na 10 uur. Lekker bezig!

Woensdag
Op woensdag heb ik les, wordt zo wel een beetje eentonig he…. hahah oepsie, ik zit nou eenmaal hier op school en dat betekent dus weken vol school natuurlijk, weinig spannends voor mijn week verhalen. Omdat ik op donderdag vrij ben en op vrijdag maar één les heb, besluit op woensdag lekker naar huis te gaan! Helaas waren de werkzaamheden nog steeds niet voorbij en dus ga ik deze keer via rotterdam en utrecht richting huis, love ns!

Dit was een hele korte week, maar wel fijn om vroeg thuis te zijn en daar dan aan school te kunnen werken. Dan ben je net wat minder alleen 🙂

Liefs van mij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter!
Plaats hier uw naam