Studeren in België – week #6

0
480

Hoi allemaal,

dit is alweer week 6. De laatste week voor de herfstvakantie.

Omdat jullie onderhand wel weten dat ik veel op school zit, zal ik jullie dat deze week ontnemen. Maandag tot en met donderdag zat ik grotendeels op school en was ik daarmee druk.

Vrijdag

Vrijdag was een hele leuk dag! Mijn ouders, broertje en oma kwamen namelijk naar Leuven! Ze waren er rond koffie tijd en dus dronken we een bakkie leut met een gebakje die oma mee had genomen en die is ‘s ochtends had gekocht bij de Spar.

Oma en mama hielpen met bij het schoonmaken van mijn kot. Hierna gingen we naar de kruidtuin. De kruidtuin is een hele grote tuin met fruitbomen, bijen, vijver, tropische hal en van alles en nog wat, die vroeg gemaakt is voor de geneeskunde studenten. Als je ooit in Leuven bent is het echt de moeite waard om hier heen te komen! Op dit moment zijn er natuurlijk niet meer zo veel bloemen en is er dus wat minder kleur, maar het blijft mooi!

Heb je de kiwi’s gezien? Echt zo cool om die te zien groeien:) Er groeit nog veel meer fruit zoals de peren op de foto’s. De perenboom staat in een afgezet stuk waar kippen rondlopen ook hebben ze daar een bijenkasten!

Ik ben onderhand al heel wat keren in de kruidtuin geweest en wat toch wel een van de schattigste dingen is, vind ik in ieder geval, zijn de kleine schildpadjes! Ze zitten in een super grote kas die regenwoud/jungle achtig is, met een lekker temperatuur (waar de cameralens van beslaat), ananas plantjes, bijzondere bloemen en dus ook een heel aantal schildpadden. Ik word er blij van:)

Na de kruidtuin gaan we door naar het centrum van Leuven. We lopen door de straatjes (die een super gezellige sfeer hebben), lopen over de grote markt, gaan binnen bij de mega grote Dille&Kamille, bezoeken de city Ikea (die een mega slaapafdeling heeft) en eindigen in een restaurantje waar we lunchen met bagels!

Na de lunch lopen we opnieuw door de stad, richting mijn kot terug. Ik ga die middag nog 2 uurtjes naar school en daarna vertrekken we richting huis. Als tussenstop bezoeken we mijn tante in Heerlen, waar we overheerlijke frietje zuurvlees eten. Hele gezellige afsluiting van de week en tijd voor vakantie!

Groetjes, van mij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter!
Plaats hier uw naam