Studeren in België – week #7

0
462

Hoi allemaal! Na een heerlijke week vakantie is het tijd om weer terug te gaan naar België. School begint weer.

Maandag
Op maandag heb ik alleen ‘s middags een paar uurtjes les. Ik ga terug naar mijn kot om aan school te werken. Maar dan opeens doet mijn internet het niet meer, lichtelijk paniek, want daar zit je dan in je eentje… Dit zijn de momenten dat ik er toch wel van baal dat ik zo ver van huis ben, omdat ik soms gewoon niet weet wat ik moet doen… Helemaal nu ik een week thuis ben geweest, is het gemis toch weer wat groter. Ik baal van de stomme decentrale selecties en had het liever anders gezien. Maar goed, lang leven het videobellen op 4g, want zo kan ik toch nog contact maken met mijn familie voor hulp. Helaas weigerde mijn internet de hele avond en kon ik hierdoor ook vrij weinig aan school doen.

Dinsdag
Mijn internet weigerde nog steeds maar gelukkig moest ik vroeg naar school om vrij te oefenen in de prekliniek. Ik had hierna twee lessen, onder andere voor het eerst de les immunologie. Deze les wordt gegeven door een logopedist, wat ik toch wel enigszins apart vind hahah

Mijn Frans lerares mailde dat ze ziek was, en dus had ik de avond vrij. Toen ik thuis kwam deed mijn internet het toch mijn grote verbazing opeens weer. Helemaal top!

Woensdag
Ik moest om 8 uur op school zijn voor les op de prekliniek. We zijn begonnen met polijsten en gingen daarnaast alginaat mengen (om afdrukken te kunnen maken, uiteindelijk), voor mijn gevoel verging het me wel goed, dus dat is fijn:) !

De rest van de dag werkte ik thuis aan school. Ook maakte ik mijn kot lekker schoon, zodat het weekend proof was!

Donderdag
Ik had mijn tas helemaal ingepakt, was goed vroeg opgestaan zodat ik op tijd weg kon met mijn grote tas, met de bus naar school, had me opgetut, warm aangekleed en was ready om naar de les lichaam en mond te gaan, zodat ik daarna gelijk door kon gaan naar het station.

Tien minuten voordat ik weg ging, zo rond 8 uur, krijg ik het bericht dat de les geannuleerd was. Stond ik daar… helemaal klaar. Had ik gisteren dus al naar huis gekund… Maar goed. Snel naar het station gegaan met de bus en op tijd voor de trein van kwart voor 9. Heel veel vertraging overal, met een tussenstop in Nijmegen en een caramel latte op, reisde ik naar huis. Weekend!

Dit lange weekend thuis was heel fijn!

Groetjes van mij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter!
Plaats hier uw naam